Februari
Ti
On
To
Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Gästlägenhet

Bostadsrättsföreningens gästlägenhet

Boende i Brf Fältöversten har möjlighet att boka föreningens gästlägenhet för sina övernattande gäster.

Lägenheten har adress Karlaplan 15 C och ligger på gaveln mot Erik Dahlbergsallén. Lägenheten består av ett vardagsrum kombinerat med kök, som möblerats med matbord och stolar samt en soffgrupp med hörnsoffa som är bäddbar för två personer. Härutöver finns ett sovrum med dubbelsäng. Toalett och dusch är handikappanpassad, liksom entrén till lägenheten.

I köket finns kokplattor, mikro samt kyl och frys. I skåpen förvaras glas, porslin och bestick för fyra personer samt städutrustning. Sängkläder i form av täcken och kuddar finns också.

Så länge lägenheten nyttjas har gästen möjlighet att använda föreningens wi-fi. Lösenord finns tillgängligt i lägenheten liksom instruktion om hur TV:n fungerar.

I lägenheten finns också anslaget de ordningsregler som gäller. Som exempel kan nämnas att

  • det råder såväl röknings- som husdjursförbud i lägenheten
  • gästen medför egna handdukar, lakan och övrigt sänglinne
  • lägenheten ska lämnas välstädad vid utcheckning

För att läggas in i bokningsschemat och därmed få tillträde till lägenheten behöver den boende i föreningen först fylla i ett avtal som gäller tills vidare. Detta finns att hämta på förvaltningskontoret.

Boende i föreningen som inte är uppkopplad och därmed inte kan komma åt bokningsschemat är välkommen att kontakta Adex för hjälp med att lägga in gästbokningen.

Kostnaden för att hyra lägenheten är för närvarande 500 kronor per natt med incheckning klockan 15 den dag gästen anländer och utcheckning klockan 13 avresedagen. Observera dock att den som önskar boka fredag, lördag eller söndag natt måste reservera hela helgen, tre nätter från fredag till måndag, vilket kostar 3x500 kronor, d v s 1 500 kronor.

Den som önskar göra en bokning hänvisas till Medlemssidorna/Boka gästlägenheten eller kan klicka på länken nedan. Glöm inte att först underteckna avtalet om tillträde till gästlägenheten.

Varmt välkommen!

Bilder

• Logga in för att boka

Inloggning för medlemmar
Inloggningen och lösenordet till hemsidan är detsamma som det du redan har fått till tvättstugan. Om du har glömt bort detta, kontakta Förvaltningskontoret

Logga in
Senaste Fältposten
Fältposten är Brf Fältöverstens informationsblad.
Läs Fältposten här!
 
Info Vi använder tredjepartscookies i syfte att samla in statistik och användardata i aggregerad och individuell form i analyser för att optimera webbplatsen. För mer information läs våran integritetspolicy   Jag godkänner